درباره این دوره
موارد ارائه شده
- ۱-آشنایی با ابزارها و دستگاههاي مورد استفاده براي تهيه انواع شرینی
 - 2-شناخت و تهیه مواد اولیه
 - ۳-اصول نگهداری شیرینی ها تا زمان مصرف
 - 4- شیرینی پزی خانگی
 - 5-آموزش خمیر جادویی خاص شیرینی های مختلف
 - 6-اموزش نون خامه ای لطیفه شیرینی دانمارکی و اتریشی
 - 7-انواع پای ها
 - 8-آموزش مافین و ساتین
 - 9-آموزش شیرینی های مخصوص عید
 - 10-آموزش ماکارون و کوکی گردویی و شکلاتی
 - 11-شیرینی تر